en-us Scheidingswand, systeemwand, tussenwand, Unispace tailor-made scheidingswand - UniSpace

UniSpace

Wandsystemen voor elke sector

 


 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Specialist in wandsystemen

Voor kantoren, ziekenhuizen, luchthavens en het onderwijs

 

Van een kantooromgeving tot een ziekenhuis, op een luchthaven of in een school: systeemwanden van UniSpace zijn overal toepasbaar. Op de referentiepagina's vindt u voorbeelden van toepassingen in uiteenlopende sectoren. Bovendien laten we u graag zien hoe we samen tot een uniek ontwerp komen voor úw project.

Ontwerp & Productie

Het gehele proces in eigen hand

 

UniSpace is u van dienst in het gehele proces rondom systeemwanden. Van ontwerp en ontwikkeling tot en met productie, levering en montage. Ook als het gaat om onderhoud en verbouwingen kunt u altijd op ons terugvallen. Zo heeft u gedurende de gehele projectinrichting één aanspreekpunt. Dat is wel zo duidelijk.

01. Ontwerp


Tailor-made: uw unieke systeemwand van UniSpace

 

Het maakt ons niet uit welke eisen u stelt aan de scheidingswand. Met onze kennis van design, geluidwering, geluidabsorptie, ventilatie en brandwering vertalen wij al uw ideeën en specificaties naar een passende systeemwand.

 

Ontwerp

02. Productie


Oog voor elk detail van uw systeemwand

 

Bij de productie van uw systeemwand laten we niets aan het toeval over. In bestaande gebouwen voeren we metingen uit met onze uiterst precieze 3D-lasermeetapparatuur. Eventuele toleranties in het gebouw kunnen we tijdens de productie opvangen.

 

Productie

03. Montage


De modernste technieken, toegepast op uw systeemwand

 

Perfectionistisch. Met een scherp oog voor detail verzorgt UniSpace de levering, montage en afwerking van scheidingswanden in het gebouw. Met als resultaat een zeer hoogwaardig afwerkingsniveau.

 

Montage

04. Service


Uw wandsysteem, altijd in topconditie

 

Kwaliteit staat voorop. Voor ons houdt het niet op na de montage van een scheidingswand. Vanzelfsprekend evalueren we het eindresultaat en voeren we zonodig verdere perfecties door. Maar ook daarna zijn we u graag van dienst.

 

Service

UniSpace

Architectural Partitions

 

Mooie dingen creëren, dat beweegt ons. Of het nu gaat om binnenwanden, vloeren of plafonds: UniSpace maakt alles mogelijk. Wij realiseren uw esthetische visie en speciale technische eisen. Hierbij zijn we u van dienst met adviezen, ontwerp en ontwikkeling van systeemwanden, maar ook productie, montage en service. Alles in één hand dus.

 

Meer over UniSpace

Laatste nieuws

UniSpace nieuws, specialist in wandsystemen

Oplevering Hoofdkantoor Würth in Rorschach CH

Onlangs hebben wij het hoofdkantoor van Würth International in Rorscharch CH opgeleverd.

Nieuwe opdracht: onderwijs- en onderzoeksgebouw Radix, Universiteit Wageningen

Radix is een nieuw gezamelijk onderwijs- & onderzoeksgebouw voor de Plant Sciences Group van de universiteit in Wageningen.

Lees alle nieuwsberichten